SMART DAY

Brutalne uštede do 80% u Links poslovnicama u Zagrebu

19.05.2022 u 08:59

Bionic
Reading

Ove subote 21.5.2022. počinje SMART DAY u Links poslovnicama u Zagrebu uz odlične uštede do 80% na 500 artikala, a istog dana u poslovnicama u Zagrebu moći ćete odabrati sve što vam je potrebno među dodatnih 1.000 artikala koji su na trenutnim promotivnim akcijama

Proizvodi će biti na popustu samo na dan događanja i u ograničenim količinama, te vrijedi pravilo – tko prvi, njegovo! Budite brzi jer Links ima POKLONE za prvih 500 kupaca!

Na Smart day-u očekuje vas laptop za 999 kn, smartphone već od 669 kn, printer i slušalice već za 99 kn i još puno toga iz IT asortimana, ali i odlična ponuda bijele tehnike, malih kućanskih uređaja te uređaja za osobnu njegu. Izdvojena ponudu TOP artikala Smart Day-a nalazi se OVDJE, a cijelu Smart Day ponudu kao i dostupnost prema poslovnicama možete pogledati OVDJE.

Smart Days u Linksu održat će se na sljedećim lokacijama:

TC FAMILY MALL, Ul. Velimira Škorpika 11 (JANKOMIR), 10 - 20 sati

TC AMBIENTA, Avenija Dubrovnik 14 (NOVI ZAGREB), 8 - 17 sati

TREŠNJEVKA, Glamočka ul. 1, 8 - 17 sati

DUBRAVA, Dankovečka ul. 5, 8 - 17 sati

Ovo je pravo vrijeme za fantastičan shopping i eksploziju odlične ponude pametnih uređaja poznatih svjetskih brendova. Vidimo se u subotu i nemojte kasniti jer - količine su ograničene!

Dođite i isprobajte najnovije gaming igre u Links poslovnicama Trešnjevka i Ambienta od 8 do 17 sati. U Links poslovnici Trešnjevka čeka vas Acer Predator računalo, Thronos igraće sjedište i zakrivljeni ekran Nito 49'' koji možete isprobati i uživati u vrhunskom doživljaju, a u poslovnici Ambienta isprobajte igru Grid. Čeka vas Sony PlayStation 4 konzola, Logitech G923 volan, zakrivljeni monitor 49" SAMSUNG, Racing Cockpit RS EVO V3 igraće sjedište kompatibilno s Logitech G25/G27 i zvučnici Logitech G560.

Izvor: Društvene mreže

Spremni za brutalne uštede do 80%? Pogledajmo zajedno SMART DAY ponudu i budite među prvima koji će si osigurati brutalne uštede!