OBJAVLJEN NATJEČAJ

Booking.com zove startupove na natjecanje, prva nagrada 500.000 eura

05.11.2018 u 13:35

Bionic
Reading

U natjecanje Booking Booster 3.0 ući će deset startupova iz sektora održivog turizma koje su svoje poslovne planove spremne povećati u sklopu trotjednog programa iduće godine u Amsterdamu

Booking.com otvorio je prijava za treći godišnji Booking Booster, program novčane potpore za startup tvrtke u sektoru održivog turizma. Traže se rješenja temeljena na tehnologiji radi svladavanja izazova s kojima se suočava održivi turizam u različitim područjima. Fond nagrada iznosi dva milijuna eura.

TEHNO SAVJETI

Pobrojali smo sve što trebate znati o video pozivima na WhatsAppu

Pogledaj galeriju

U Bookingu su izdvojili četiri ključna područja za inovacije:

  • ravnomjernija raspodjela pogodnosti i pozitivnih učinaka turizma
  • stvaranje ekonomskih prilika za žene uz pomoć tehnologije putovanja
  • promoviranje uključivog rasta za lokalne zajednice s manjkom resursa
  • zaštita okoliša

U natjecanje Booking Booster 3.0 za 2019. godinu ući će deset startupova iz sektora održivog turizma koje su svoje poslovne planove spremne povećati u sklopu trotjednog programa ubrzavanja koji će biti održan u svibnju iduće godine u Amsterdamu. Bit će osigurano mentorstvo stručnjaka iz Bookinga.

Taj će se program sastojati od niza predavanja, praktičnih radionica i savjetodavnih treninga. Poslovne ideje će se potom natjecati za nagrade vrijedne do 500 tisuća eura. Prijave za Booking Booster Program 2019 već su otvorene. Prijaviti se možete do 2. prosinca 2018. godine.

Više: Booking Booster