bivši taxify

Bolt će uskoro dostavljati i hranu, za početak u tri zemlje

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 21.03.2019 12:55
  • Objavljeno 21.03.2019 u 12:55
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: bolt

Bolt (donedavno poznat kao Taxify), europska platforma za prijevoz na zahtjev, najavila je planove pokretanja usluge za dostavu hrane u tri zemlje u Europi i Africi

Kompanija Taxify je nedavno prošla kroz proces globalnog rebrendiranja, uključujući i promjenu imena u Bolt sa željom da se identitet brenda približi Boltovoj proširenoj viziji prijevoza.

Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih skutera te je u planu daljnje razvijanje usluga za korisnike.

Dostava za sve

Usluga dostave hrane će prvo biti pokrenuta u Estoniji, Finskoj te Južnoj Africi ovog ljeta. Ubrzo nakon toga, može se očekivati proširenje usluge i u drugim zemljama.

'U Boltu smo vrlo fokusirani na želje korisnika što je vidljivo iz radne etike i filozofije na kojoj smo izgradili tvrtku. Osigurali smo najbolje moguće tržišne cijene za putnike te najmanje naknade za korištenje platforme od strane vozača partnera. Zahvaljujući tome rasli smo brže i s manjim troškovima nego bilo koja platforma na svijetu specijalizirana za pružanje usluge prijevoza na zahtjev.', izjavio je Markus Villig, osnivač i predsjednik Uprave Bolta.

11 lakih savjeta

Korisni trikovi za smartfon bez kojih nećete moći živjeti

Pogledaj galeriju
11

Više informacija o Boltu možete pronaći na njegovoj službenoj web stranici.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!