NA ŠEST MJESECI

Besplatan Evernote Premium za HT-ove korisnike

10.01.2014 u 15:30

Bionic
Reading

Koristite li usluge Hrvatskog Telekoma, imate priliku na šest mjeseci besplatno isprobati naprednu verziju globalno popularne aplikacije za organizaciju i planiranje

Evernote Premium HT-ovim je korisnicima dostupan u obje verzije: za gadgete na svim operativnim sustavima te stolnim i prijenosnim računalima.

Evernote omogućava sinkronizaciju svih bilješki, dokumenata, web materijala i slika u realnom vremenu, na svim uređajima koje koriste: računalu, tabletu i pametnom telefonu. Premium opcija (vrijedna oko 250 kuna godišnje) donosi brojne dodatne inovativne funkcionalnosti koje pomažu pri organizaciji bilo poslovnih bilo privatnih projekata - bez obzira na njihovu složenost.

Može ga se dijeliti s prijateljima i poslovnim kolegama, koristiti i kao planer putovanja ili podsjetnik te povezati s nizom alata koji ga obogaćuju, kao što su Penultimate, Skitch, Web Clipper i Peek. Na taj način funkcionira kao kompletno rješenje za sve - od učenika i studenata do poslovnih korisnika.

'Uz dosadašnje odlične partnerske usluge kojima smo obogatili HT-ovu ponudu, kao što su Deezer i Hotspot Fon, izuzetno mi je drago da našim korisnicima imamo priliku omogućiti korištenje svih funkcionalnosti najpopularnijeg svjetskog rješenja za organizaciju podataka. Evernote u ovom trenutku ima bazu korisnika preko 75 milijuna', rekao je Goran Krajnović, direktor Odjela za razvoj proizvoda za privatne korisnike HT-a. 'Ovim partnerstvom nastavljamo s inicijativom korisnicima približavati ponajbolja i aktualna rješenja kakvih mogu očekivati još u budućnosti.'

Kako biste mogli aplikaciju Evernote Premium koristiti bez naknade, trebate ju (ako ju već ne koristite) preuzeti i registrirati se najkasnije 25. rujna 2014. Nakon registracije Evernote će vam automatski ponuditi i omogućiti opciju Premium u trajanju od šest mjeseci.

Postojećim korisnicima Evernote će sam ponuditi aktivaciju ove opcije.