LOŠE VIJESTI ZA VISCERAL?

Battlefield: Hardline je najgore ocijenjen Battlefield dosad

20.03.2015 u 15:11

Bionic
Reading

Najnoviji Battlefield će, izgleda, biti zapamćen kao jedna od slabijih igara u serijalu

Ovo možda neće zaprepastiti fanove DICE-a koji tvrde kako je na Hardlineu trebao raditi tim koji je radio na prethodnicima, no činjenica je kako ni kritičari ni publika barem za sada ne favoriziraju Hardline. Visceralova interpretacija Battlefielda s tematikom 'policajci protiv lopova' možda je idejno inovativna, no u izvedbi ona, čini se, podbacuje.

Polygon i Gamespot igri su dali 7/8 dok prosječna ocjena na Metacriticu iznosi 76 za PS4 verziju - što je slabije od Battlefield Bad Companyja 2 (88) i Battlefielda 3 (89).

Battlefield Hardline trailer kampanje


Bilo kako bilo, novi Battlefield: Hardline je izašao, a samo je pitanje vremena kada će stabilni serveri i balansirani gameplay privući dovoljan broj igrača da igru učine isplativom. Ako se to ne dogodi, postoji šansa da Electronic Arts malo 'restrukturira' resurse onih koji su radili na igri.

Ako vas išta tješi, trenutni načelni stav kritičara glasi igra ima bolji multiplayer, no mod za jednog igrača čisti je promašaj. Jedino pitanje koje preostaje je vjerujete li franšizi dovoljno da kupite i ovaj za nijansu izmijenjeni nastavak'?