25. I 26. TRAVNJA

Automation Summit je pred vratima – pridružite se budućnosti

27.03.2024 u 10:07

Bionic
Reading

Obilježite svoje kalendare za 25. i 26. travanj 2024. i pridružite nam se u prekrasnom jadranskom dragulju - Hotelu Le Meridien Lav u Splitu, na dva dana ispunjena inspirativnim razgovorima, interaktivnim demonstracijama i obiljem neprocjenjivih prilika za umrežavanje s preko 200 rukovoditelja iz Adria regije

Automation Summit je konvergencija vizionarskih umova i vrhunske tehnologije. Nastojimo biti epicentar inovacija i stvoriti dinamičnu platformu koja nadilazi puki diskurs – prostor u kojem ideje evoluiraju u akciju, stvarajući pozitivne valove u poslovnoj zajednici.

Naša je vizija nadahnuti, povezati se i katalizirati promjene istražujući vrhunac automatizacije, od RPA i AI, do automatizacije procesa i digitalne transformacije. Naše obećanje je njegovati okruženje u kojem znanje teče slobodno, suradnja napreduje, a sudionici odlaze opremljeni uvidima koji nadilaze granice današnjeg tehnološkog krajolika.

Pitate se što automatizacija, oblaci i penjanje prema najvišem vrhu sveta imaju zajedničko? Saznajte od naših uglednih govornika na Automation Summitu 2024.

Određeni program s više od 20 međunarodnih, istaknutih govornika obogatit će iskustvo sudionika na AS24 najnovijim spoznajama, realiziranim projektima i tržišnim trendovima. Svjedočit ćemo inovativnoj upotrebi umjetne inteligencije, prevladavanju izazova u implementaciji digitalnih radnika i značajnim uspješnim pričama o učinkovitosti i produktivnosti. Također ćemo naučiti što je potrebno da se pobijedi najveći izazov na svijetu - Mt. Everest.

Bit će dovoljno vremena za upoznavanje kolega iz industrije, stvaranje novih odnosa, demonstraciju mogućnosti i uživanje u poznatom hrvatskom gostoprimstvu uz večernji program i neizostavnu zabavu za delegate. Cilj nam je osigurati da Automation Summit bude nezaboravno iskustvo za sve naše partnere i sudionike.

Osim vodećih rukovoditelja koji će prisustvovati konferenciji, ponosni smo što su Microsoft, SAP, Gartner, Revolut, OTP Banka, Solvoyo i mnogi drugi potvrđeni govornici događaja. Ulaznice se brzo prodaju - rezervirajte svoje mjesto na najinovativnijoj konferenciji u regiji ove godine. Više informacija potražite na www.automation-summit.com