ZA PROJEKCIJE IZBLIZA

Asusov novi projektor ne treba veliku prostoriju

06.10.2015 u 12:47

Bionic
Reading

P3B je projektor s baterijskim napajanjem i lećom za projekciju s vrlo male udaljenosti - 45 centimetara do 3,4 metra. Nudi sliku rezolucije 1.280 puta 800 piksela (WXGA) i 800 lumena, na otvorenom ili u zatvorenom prostoru

S dimenzijama 153,5 puta 43 puta 131,2 mm i 750 grama težine vjerojatno će bez problema stati u torbu ili naprtnjaču. Ugrađena punjiva baterija omogućava do tri sata projekcije bez prekida, a može poslužiti i kao vanjska baterija kapaciteta 12.000 mAh za punjenje mobitela i tablet računala.

Očekivani radni vijek Eco-LED lampe je oko 30 tisuća sati. U potpunosti zadovoljava standard NTSC za prikaz boja. Spomenuta leća za projekcije na male udaljenosti pomoći će vamu pretvaranju bilo koje velike ravne površine u zaslon za prikaz, što bi moglo biti praktično u skučenim prostorijama.


Postolje s mehanizmom flip-down omogućava namještanje kuta i visine projekcije. Tehnologija Auto Keystone Correction prepoznaje položaj projektora i automatski popravlja geometrijska izobličenja slike koja nastaju kada svjetlost pada pod kutom na platno ili zid.

Projektor možete uključiti i isključiti u trenu, tvrde u Asusu. Dolazi si ugrađenim zvučnicima opremljenim Asusovom tehnologijom SonicMaster. Moguće je na njega priključiti opcionalni wi-fi adapter, pomoću kojega ćete projektor bežično povezati s laptopima ili mobilnim uređajima (Android, iOS).

Posjeduje priključke HDMI/MHL i VGA, slot za memorijske kartice mikroSD memorijske (uz ugrađena dva GB memorije) i standardni USB priključak.