GL552

ASUS predstavio novi moćni gejmerski laptop

18.03.2015 u 10:19

Bionic
Reading

ASUS je jučer predstavio najnoviji u nizu prijenosnika za gejmere - moćnu zvjerčicu pod imenom GL552

Trebate novi prijenosnik? ASUS Republic of Gamers jučer je predstavio GL552, laptop visokih performansi za gejming koji pokreću Intel Core i7, procesori četvrte generacije i grafika NVIDIA GeForce GTX 950m s DirectX 12.

GL552 opremljen je optimizacijom mreže ASUS GameFirst III, niskoprofilnom tipkovnicom i specijalno obilježenim tipkama WASD, kao i Full HD IPS, zaslon širokih kutova gledanja. Kao i ostali rođaci iz serije G, ovaj prijenosnik ima dizajn koji omogućuje lak pristup mjestu za hard disk i memorijskim slotovima kako bi omogućio što jednostavniju nadogradnju računala.

Asusova tehnologija GameFirst III optimizira mrežu kako bi korisnicima omogućila igru bez laga. Ona daje prioritet igri i omogućava veću propusnost za neometan gejming. Veliki 15.6-inčni ekran Full HD IPS ima elegantan mat crni finiš koji eliminira odsjaj i te maksimalizira vidljivu površinu. Ovaj zaslon ima široke kutove gledanja od 178 stupnjeva uz minimalno odstupanje od boja čak i kada ga se gleda iz ekstremnih kutova.

ASUS SonicMaster pruža bogat zvuk, a ROG AudioWizard ima pet preseta s postavkama napravljenima kako bi odgovarali različitim igračkim žanrovima.

Više informacija, poput cijene i konkretnog datuma izlaska znat ćemo uskoro