RAJ ZA GEJMERE

ASUS predstavio inovacije iz gejming linije ROG

05.09.2015 u 11:48

Bionic
Reading

Uoči velikoj sajma IFA 2015 Asus je predstavio čitav niz novih proizvoda iz svoje poznate linije Republic of Gamers

Predsjednik tvrtke ASUS Jonney Shih predstavio je novu liniju serije Republic of Gamers (ROG) koja sadrži G752 gejmerski laptop, ROG Maximus VIII Extreme/Assembly, ROG Matrix GTX 980T, ROG Swift PG348Q, ROG 7.1 slušalice i specijalno izdanje ROG G20 računala. Prikazan je i ROG SwiftPG279Q prvi gejming monitor s frekvencijom osvježavanja od 165Hz.

Prije nego što je napustio scenu, gospodin Shih je iznenadio publiku uvidom u inovativni GX700, prvi gejming laptop s vodenim hlađenjem. U okviru nove ROG linije predstavljena je i potpuno nova tema koja uvodi nove boje u gejmerski rang, kao što su plazma bakrena, titan siva i lava crvena.


Shih je ukazao na kontinuirani svjetski uspjeh ROG linije proizvoda - ROG nastavlja s vodećom ulogom na tržištu matičnih ploča, high-end grafičkih kartica, gejming monitora i laptop računala.

„ ROG nastavlja dominaciju u gejming industriji s najbržim i najmoćnijim inovacijama. Ova sveobuhvatna ROG linija pruža gejmerima ultimativno igračko iskustvo i omogućuje im postizanje vrhunskih overclocking performansi“

Jonney Shih, predsjednik ASUSaCitat


Potpredsjednik OEM ogranka korporacije Microsoft, Nick Parker pridružio se gospodinu Shihu na sceni kako bi zajedno najavili uvođenje sustava Windows 10 na ROG gejming uređaje. 'Uzbuđeni smo zbog inovacija putem kojih ASUS korisnicima pruža novo igračko iskustvo', izjavio je gospodin Parker. 'ASUS ROG G752 je od starta dizajniran tako da iskoristi prednosti novih računala i online gejminga omogućenog zahvaljujući Windows 10 sustavu.'