TANKO I DIVLJE

ASUS predstavio G501 - ultratanki laptop za gejming

27.03.2015 u 13:14

Bionic
Reading

Asus je u svoju ponudu gejmerskih laptopa doveo G501, ultratanku zvjerčicu namijenjenu nešto pokretnijim ljubiteljima digitalne zabave

ASUS Republic of Gamers predstavio je gejming laptop serije G501 koji je jedan od najtanjih prijenosnih računala u svojoj klasi. Debljine 20,6 mm i težine od samo 2,06 kg, idealan je za gejming u pokretu. Ili, naravno, ako ne možete podignuti ništa teže od tri kile.

G501 pokreće četvrta generacija procesora Intel Core i7 i nova GK NVIDIA GeForce GTX 960m. Uza sve ovo dolazi i ekskluzivna tehnologija ASUS Hyper Cool s dvostrukim neovisnim ventilatorima koji omogućuju stabilne i dobre perfomanse kako u gejmingu tako i tijekom profesionalne produkcije sadržaja.



Pored svega ovog G501 ima i zaslon 4K / UHD (ultra-high definition) od 15,6 inča s 8,2 milijuna piksela, u slučaju da ste se ikad zapitali hoće li netko konačno napraviti 15-inčni ekran u ovoj hiperrezoluciji.

Ovaj ultratanki gejmerski laptop ima i audio ASUS SonicMaster koji zahvaljujući tehnologiji ICEpower Bang & Olufsen isporučuje visokokvalitetan zvuk koji se može dodatno prilagoditi određenim igrama korištenjem softvera ASUS AudioWizard

Sve u svemu, ako tražite ultralaki gejmerski laptop, velike su šanse da ćete ga pronaći u G501. Cijena za sada nije poznata, no nekako nam se čini kako nije za one lakšeg džepa.