JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Apple objavio video vodiče za iPad 2

10.03.2011 u 11:57

Bionic
Reading

Apple je objavio 14 video isječaka koji opisuju mogućnosti novog iPada 2 s uputama za korištenje

Apple je, uoči početka prodaje, na svojoj stranici objavio seriju videa koji opisuju mogućnosti novog iPada 2. Potencijalni kupci Appleova tablet računala mogu pogledati za što će sve moći upotrijebiti takvo računalo, a koliko jednostavno ga je koristiti. Oni koji su već upoznati s tabletima ili konkretno iPadom mogu vidjeti koje novosti donosi druga generacija ovog iznimno popularnog tableta.

Posebno su zanimljivi oni koji govore o korištenju video komunikacije FaceTime na iPadu 2, o usluzi za lociranje iPada 2 te o AirPlayu. Dodavanje dviju kamera na iPad 2 omogućava punu funkcionalnost FaceTimea – softvera za video razgovore. Usluga za lociranje uređaja radi, osim na iPadu 2, i na iPhoneu 4 i najnovijem iPod Touchu i omogućava korisniku brisanje svih podataka iz uređaja ako se za tim pokaže potreba. AirPlay omogućuje spajanje iPada 2 s uređajem Apple TV pa preko njega i a televizorom, čime se foto i video sadržaji vrlo jednostavno mogu pokazivati na velikom ekranu televizora.

iPad 2 službeno se počinje prodavati u SAD-u 11. ožujka, a do kraja mjeseca trebao bi se pojaviti i u trgovinama drugih zapadnih zemalja. Hrvatske još nema u tom rasporedu.