JEDNOSTAVNO I PRAKTIČNO

Alto Connect za bolji položaj laptopa

28.11.2008 u 14:36

Bionic
Reading

Prijenosna računala svim se silama bore da preuzmu dominaciju nad klasičnim stolnim računalima. Kako sada stvari stoje, to će im i poći za rukom, a usporedo s njihovim probojem očekuje se i sve veći proboj dodataka za prijenosnike. Alto Connect je jedan od

Izuzetno koristan dodatak za prijenosna računala došao nam je iz tabora Logitecha. Alto Connect ima dvije osnovne funkcije i, kako se pokazalo, obavlja ih nevjerojatno dobro.

Osnovna namjena Alto Connecta je da uzdigne bilo koje prijenosno računalo u položaj koji je idealan za sjedenje pred ekranom računalnog monitora. Korištenjem ovog postolja položaj glave osobe pred prijenosnikom je najprirodniji, čime se eliminiraju možebitni bolovi u vratu. Druga funkcija Alto Connecta je USB hub. S obzirom da uređaj posjeduje vlastito napajanje, na njega se bez problema može prikopčati bilo kakav vanjski disk ili sličan uređaj koji ne koristi vlastito napajanje.Zbog svoje izrade Alto Connect je sposoban na sebe primiti bilo kakav prijenosnik, neovisno o njegovim dimenzijama, za što je uređaj od nas zaradio čistu peticu. Jednako tako, zbog položaja u koji postavlja prijenosnik Alto Connect omogućuje i bolje hlađenje uređaja koji na njemu stoji.

Logitech Alto Connect nije tek sada započeo svoj proboj na tržište, no tek smo se sada uspjeli dokopati jednog primjerka, a definitivno ćemo se dokopati jednoga i u trajno vlasništvo. Za Logitech Alto Connect treba izdvojiti oko 430 kuna.