AVANTURA SE NASTAVLJA

Akcijski spektakl Destiny 2 službeno je stigao u Hrvatsku

06.09.2017 u 16:02

Bionic
Reading

Najnoviji nastavak globalno popularne pucačke igre konačno je među nama, a Sancta Domenica i Activision predstavili su ga svima okupljenima u sklopu specijalne premijere

Activision je nakon nekoliko godina rada konačno izdao nastavak visokobudžetne pucačine iz prvog lica koja, za razliku od izvornika, stiže na velik broj platformi. U njemu će, naime, moći uživati vlasnici PlayStationa 4, Xboxa One i PC-ja.

Destiny je jedan od najambicioznijih projekata koje je Activision poduzeo, a iza njega stoji višestruko nagrađivani studio Bungie. Svijet Destinyja smješten je u daleku budućnost u kojoj igrači nastoje obraniti ostatak čovječanstva od međuplanetarnih zlikovaca, a to rade skoro neiscrpnim arsenalom prekrasno dizajniranih oružja.

Destiny 2 u Hrvatskoj

Povodom izlaska igre Destiny 2, Sancta Domenica d.o.o., ovlašteni distributer izdavača Activision Blizzard u Republici Hrvatskoj, u srijedu 6. rujna organizirao je Destiny 2 Launch Day u Arena Centru Zagreb.

'Posjeti Sony Center u Arena Centru Zagreb u srijedu 6. rujna od 12 sati, zajedno s nama zaigraj novi, senzacionalni Destiny 2 i dopusti da te razveselimo pićem iznenađenja Monster Energy ! Za sve kupce Destinyja 2 u Sony Center Areni na Launch Dayu osigurali smo čak tri... da, dobro čitaš, tri... vrijedna i turbo super poklona: Destiny 2 Steelbook, figuricu Clyde 6 i ulaznicu za nadolazeći Reboot Infogamer', piše u službenoj izjavi.

Izvor: Društvene mreže

Destiny 2 moguće je igrati solo ili u društvu prijatelja, a cijena igre varira ovisno o verziji koju kupujete. Osnovna verzija za PlayStation 4 košta 549 kuna, dok za PC verziju treba izdvojiti 449 kuna.

Destiny 2 - premijera u Arena Centru Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina