OTKRIĆE PROLJEĆA

Zvijezda je rođena: Ovako za Dinamo nije trpao nitko još od Eduarda!

12.03.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Armin Hodžić nastavio je ove subote protiv Splita svoju fantastičnu golgetersku seriju. S dva nova pogotka stigao je do brojke deset u posljednjih pet odigranih utakmica, čime podsjeća na Eduarda da Silvu iz vremena kad je igrao za 'modre'...

Bosansko-hercegovački napadač nije bio u kombinacijama za 'modru' udarnu momčad tijekom jeseni, ali u nastavku prvenstva pokazao se kao najveće otkriće Dinamovog trenera Ivajla Peteva.

  • +8
MAXtv 1. HNL, 24. kolo, GNK Dinamo - RNK Split Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Hodžić je u fantastičnoj formi, a u posljednjih pet utakmica zabio je čak deset golova, od toga šest u dvije utakmice protiv Splita. Mladi 22-godišnji napadač zabija s obje noge, glavom, iz blizine i daljine, a ozlijeđenog Angela Henriqueza potpuno je bacio u zaborav.

Polufinale Kupa, Dinamo - Split 6:0

Ove subote na Maksimiru zabio je fantastičan prvi pogodak kojim je slomio otpor Splićana, a zaokružio je dobru utakmicu još jednim, da bi ga bugarski trener u završnici ipak izvadio iz igre.

Dinamo ovako raspoloženog napadača nije imao godinama, još od Eduarda da Silve koji je u 'modrom' dresu nemilosrdno trpao 2007. godine i zabio ukupno 34 gola u domaćem prvenstvu.

Dinamo - Split 4:0 (24. kolo 2016./17.), sažetak Autor: YouTube

Hodžić definitivno neće srušiti rekord hrvatskog Brazilca do kraja sezone, ali svakako je na dobrom putu da uvjeri svog trenera i čelnike kluba da na njega ozbiljno računaju u budućnosti, kako u MAXtv Prvoj ligi, tako i u europskim utakmicama. Nema sumnje, zvijezda je ovih dana rođena...