REAKCIJE TRENERA

Zoran Zekić: Negledljiva utakmica; Silvijo Čabraja: Ništa novo i neviđeno kod nas

23.02.2024 u 20:45

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 24. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Lokomotiva i Osijek su odigrali 1-1 na stadionu u Kranjčevićevoj, a svoje viđenje dvoboja dali su treneri

Lokomotiva je povela u 31. minuti pogotkom Arta Smakaja u 31. minuti. Konačnih 1-1 postavio je Ramon Mierez iz kaznenog udarca u četvrtoj minuti sučevog dodatka na kraju utakmice.

'Dosta teška utakmica, za gledatelje vjerojatno negledljiva. Dosta grešaka s obje strane, a rezultat na kraju realan. Nakon Pule još jedan čudan gol, ušli smo onda u nervozu. Znamo da je Lokomotiva opasna, znamo što su napravili Dinamu. Nemamo vremena za veliku priču, slijedi nam Kup. Pokazujemo dva različita lica, jedno doma, drugo vani. U nogometu je najteži kontinuitet i ponavljanje, to je razlika u klasi. Morat ćemo očito patiti do kraja, takva je sezone. U Kupu opet isto mjesto, opet borba, nadam se da ćemo biti malo kvalitetniji, igrački i rezultatski', rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Ništa novo i neviđeno kod nas. Osijek smo limitirali, mislim da nisu imali niti jednu priliku tijekom 90 minuta i eto. Osijek nije htio pretjerano igrati, sve su tražili dugim loptama Mierezu, ali mogu reći da smo ga dobro zatvorili', izjavio je trener Lokomotive Silvio Čabraja čija momčad ima čak devet domaćih remija.

'Da, a mislim da smo sedam puta od toga vodili i onda primali golove u nadoknadi ili na samom kraju. Morat ćemo to proanalizirati, kad protivnik ne može ništa, a mi onda kiksamo.'

Očekuje li sličnu utakmicu u Kupu sljedeći tjedan?

Ne znam koliko će biti drugačija utakmica, ali neće završiti neriješeno, to mogu sigurno reći.'

  • +15
Lokomotiva - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL