loše vijesti iz italije

Zlatko Dalić i hrvatska reprezentacija doživjeli su novi udarac uoči odlučujućih utakmica; zbog ozljede je otpao još jedan standardni 'vatreni'

02.11.2021 u 13:51

Bionic
Reading

Od prošlog se tjedna zna da Mateo Kovačić neće biti spreman za utakmice kvalifikacija za plasman na SP 2022. godine protiv Malte i Rusije, a sada je zbog ozljede najvjerojatnije otpao i Josip Brekalo

Talijanski mediji tvrde kako je ozljeda Josipa Brekala (23) teže prirode te hrvatskog reprezentativca čeka barem mjesec dana pauze!

Podsjetimo, Brekalo se ozlijedio u subotu na zagrijavanju uoči utakmice njegovog Torina i Sampdorije te nije niti zaigrao u pobjedi 'bikova' 3:0.

Trener Torina Ivan Jurić nije potvrdio glasine o njegovoj ozljedi, no mediji bliski klubu tvrde kako je lijevo krilo 'bikova' i hrvatske reprezentacije teže stradao. Navodno se radi o ozljedi lista desne noge, a prvi liječnički pregledi govore kako Brekalo neće moći igrati barem mjesec dana!

  • +56
Hrvatska - Slovačka, nogomet, kvalifikacije za SP 2022., 11.10.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Zbog ovih vijesti hrvatski izbornik Zlatko Dalić proživljava nove šokove jer je uoči odlučujućih utakmica za plasman na SP 2022. godine protiv Malte (četvrtak, 11. studenog) te Rusije (nedjelja, 14. studenog) već ostao bez Matea Kovačića, a sad ne može računati ni na Brekala!

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak 8. studenog, a Dalić je najavio kako će umjesto Kovačića pozvati Luku Sučića, a Brekalovo mjesto u reprezentaciji trebao bi zauzeti Kristijan Lovrić iz Gorice.

  • +51
Cipar - Hrvatska, kvalifikacije za SP 2022. Izvor: EPA / Autor: SAVVIDES PRESS