U svom stilu

Zlatan Ibrahimović objavio fotografiju s Maradonom uz poruku u čast legendarnom Argentincu i u kratkom vremenu skupio milijune lajkova

28.11.2020 u 17:04

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović je ustvrdio da Maradona nije mrtav već živi vječno, te da je upravo on najveći dar nogometu od Boga

Nogometni svijet još uvijek tuguje za Diegom Maradonom koji je proteklog tjedna preminuo od srčanog udara u svojem domu u Argentini. Legendarni argentinski čarobnjak, za mnoge i najbolji nogometaš svih vremena, a svakako jedan od najboljih, ostavio je dubok trag i iza sebe ostavlja vojsku navijača.

Gotovo da nema tog čovjeka koji se nije naklonio legendarnom Maradoni i oprostio od njega nakon njegove smrti u 61. godini života. Među onima koji su ga ispratili bio je i Zlatan Ibrahimović koji je gotovo odmah odao počast jednom od najvećih.

Naravno, švedski je napadač to napravio na svoj način. Zlatan je ustvrdio kako Maradona nije umro iz jednostavnog razloga što je besmrtan i da je upravo Diego najveći božji dar svijetu i nogometu.

'Maradona nije mrtav, on je besmrtan. Bog je dao svijetu najbolji nogometni poklon svih vremena. Živjet će zauvijek', poručio je Ibrahimović i u kratkom vremenu skupio 3.7 milijuna lajkova na Instagramu.