propali pregovori

Zlatan Ibrahimović doživio je veliko poniženje; Florentino Perez otkrio je zašto nije došao u Real Madrid: On je najobičniji pohlepni nasilnik...

13.11.2021 u 10:37

Bionic
Reading

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez prije nekoliko godina je na Santiago Bernabeu dovesti Zlatana Ibrahimovića. Želio je da Ibra i Cristiano Ronaldo zaigraju u paru u 'kraljevskom' klubu, no pregovori su neslavno propali

Svima je poznato da je Zlatan Ibrahimović 'težak tip', fantastičan je nogometaš, ali često bahat i prepotentan, kako na terenu tako i izvan njega. OK, to je jednostavno on, takav je kakav je, ali nitko mu ne može oduzeti nogometno znanje, neupitnu karizmu i fantastičnu karijeru koju je ostvario.

No, tko zna, možda je mogao i više, samo da je bio malo 'normalniji'. Baš je o tome progovorio predsjednik Real Madrida Florentino Perez koji je prije nekoliko godina Ibru želio dovesti na Santiago Bernabeu.

Perez je napomenuo kako je silno želio da napraviti ubojiti tandem Ibrahimović-Ronaldo, ali je Zlatanova bahatost na kraju sve upropastila.

'Silno sam želio dovesti Zlatana Ibrahimovića dok je igrao za PSG. Mislio sam da je u tom trenutku na istom nivou kao Cristiano Ronaldo', otkriva Perez i nastavlja:

'Želio sam ga upariti s Ronaldom i zaustaviti dominaciju Barcelone u La Ligi, ali kako su pregovori napredovali shvatio sam da je njemu bitan novac, a ne osvajanje trofeja.'

Švedski napadač tražio je previše novca, želio je duplo već plaću od one koju je tada imao Cristiano Ronaldo!

  • +7
Milan - Inter, Serie A, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: Spada / LaPresse / Profimedia

'Da, želio je dvostruko veću plaću od Cristiana Ronalda! Sastanak je izgledao kao da je on došao mene angažirati, a ne ja njega. Govorio je da ćemo pregovarati samo po njegovim uvjetima. Rekao sam mu: 'U redu, zbogom!' Ma, Zlatan Ibrahimović je najobičniji pohlepni nasilnik', zaključio je Perez.

Zlatan Ibrahimović je dres PSG-a nosio od 2012. do 2016. godine, a zatim je otišao u Manchester United. Nakon 'crvenih vragova' otišao je u američki MLS gdje je igrao za Los Angeles Galaxy, a zatim se prošle godine vratio u momčad Milana, za koji je igrao i ranije.

U bogatoj karijeri je igrao i za Barcelonu, milanski Inter, Juventus, Ajax i Malmö.