dobra stimulacija

Aleksandar Vučić je srpskim nogometašima upao u avion i održao vatreni govor; evo koliko je novca obećao 'orlovima' ako izbore SP 2022. godine

13.11.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Srpska nogometna reprezentacija u nedjelju (14. studenog, 20.45 sati) igra odlučujuću utakmicu u borbi za plasman na SP 2022. godine. 'Orlovi' gostuju u Lisabonu kod Portugalaca predvođenih Cristianom Ronaldom i samo im pobjeda jamči odlazak u Katar

Portugal i Srbija izjednačeni su na vrhu ljestvice skupine A, imaju po 17 osvojenih bodova, ali Portugal ima bolju gol-razliku. I sutra će od 20.45 sati na Luzu u Lisabonu u izravnom dvoboju odlučiti o izravnom putniku na SP u Katru 2022. godine.

Kako bi ohrabrio srpske reprezentativce, netom uoči puta za Portugal u avion je upao srpski predsjednik Aleksandar Vučić!

Održao je Vučić 'motivacijski' govor te igračima obećao izdašnu nagradu ako se već u nedjelju pobjedom protiv Portugala plasiraju u Katar.

'I da ih pobijedite u Portugalu. Vidite, ja nemam strah od toga ako bude drugačiji rezultat, ionako će mene napadati. Vi lijepo tamo sretno otputujte, pobijedite ih tamo, razveselite narod. Došao sam vam reći koliko poštujemo vaš trud na terenu, izgaranje...', lupetao je pred 'orlovima' svoje već dobro poznate frazetine srpski predsjednik te odlučio još dodatno 'stimulirati' izabranike Piksija Stojkovića:

  • +5
Srbija - Azerbajdžan, kvalifikacije za SP 2022., 12.10.2021. Izvor: EPA / Autor: ANDREJ CUKIC

'U dogovoru s Vladom Srbije, izdvojit ćemo za vas, kao dodatnu premiju ukoliko ih pobijedite, milijun eura da ih podijelite. To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobijedite. Ja vam ne mogu reći da odete tamo i da igrate, ja vam kažem idite tamo i pobijedite. Mi ćemo poštivati bilo koji rezultat ako ćete se boriti i dati sve od sebe, a mi znamo da ćete to učiniti. Puno nam znači ova utakmica, pobijedite za naš narod, pobijedite za našu zemlju', zaključio je Vučić.