SPEKTAKL u ZAGREBU

Želite na veliki derbi ABA lige? Cedevita dočekuje Zvezdu koja još ne zna za poraz

25.01.2019 u 12:00

Bionic
Reading

U velikom derbiju 17. kola regionalne ABA lige hrvatski prvak Cedevita, u subotu (Arenasport, 17:00) u Domu sportova, dočekuje beogradsku Crvenu zvezdu

Podatak kako Crvena zvezda ove sezone u regionalnoj ABA ligi još uvijek nije upisala poraz, dovoljno govori o kako se moćnom protivniku radi.

Nema sumnje kako će potražnja za ulaznicama biti najveća ove sezone jer ipak dolazi momčad koja se želi vratiti u Euroligu i koja je najveći kandidat za osvajanje ABA lige. Tportal i ovaj puta nagrađuje pet čitatelja (svaki po dvije ulaznice). Dobitnici su Josipa Prološčić, Mirko Jukić, Berislav Petanović, Marko Tomić i Davor Mlinar.

Svakako treba spomenuti kako će Cedevita i u ovoj utakmici igrati oslabljena, bez centara Karla Žganeca i Marka Banića.

Cedevita je trenutačno druga na ljestvici ABA lige s omjerom 11-5, ispred treće Budućnosti, koja ima isti broj pobjeda (bolja međusobna koš-razlika).

Momčadi trenera Slavena Rimca stoga je do kraja regularne sezone svaka utakmica vrlo važna, a pobjeda pred ispunjenim Domom sportova, približila bi prvake Hrvatske poziciji broj dva uoči doigravanje te samim time i prednost domaćeg terena.

'Pozvao bih sve navijače i zaljubljenike u košarku neka dođu i pomognu nam. Zvezda je mamac za gledatelje te je za sve nas velik izazov. U takvom smo programu da nemamo previše vremena za spremiti se, ali siguran sam da će momčad biti motivirana', kazao je Rimac uoči utakmice.

Pet najbržih koji odgovore na ponuđeno pitanje nagrađujemo s dvije ulaznice (dijelimo 5 x po dvije ulaznice). Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 25. siječnja 2019.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti preko sustava Eventim.hr, na prodajnim mjestima Eventima, kao i na blagajni dvorane prije utakmice.

  • +9
ABA liga, KK Cedevita - KK Zadar Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL