SVAKA MU ČAST

Zbog ovakvih stvari Modrić je postao omiljeni nogometaš u Španjolskoj!

17.01.2017 u 16:36

Bionic
Reading

Iako je Realovoj seriji od 40 utakmica bez poraza došao kraj, Luka Modrić svejedno je nakon utakmice u nedjelju protiv Seville jedan od igrača o kojem se piše u španjolskim medijima, zbog poteza pri penalu Cristiana Ronalda koji pokazuje koliko je velik sportaš...

Real je doživio neizvjestan poraz ove nedjelje na Sanchez Pizjuanu, zahvaljujući golu Jovetića u sudačkoj nadoknadi, no nastup na terenu Luke Modrića svejedno je naišao na divljenje španjolskih medija ovog tjedna.

Naime, radi se o detalju pri izvođenju penala Cristiana Ronalda kod vodećeg pogotka gostiju. Kako naglašavaju El Mundo Deportivo i Cuatro, Modrić je u tom trenutku prišao Sergiju Ramosu i tražio od njega da ne provocira gledatelje ako Portugalac postigne pogodak s bijele točke, a Real povede.

Podsjetimo, publika na stadionu žestoko je vrijeđala i provocirala Ramosa još u četvrtak na utakmici Kupa kralja, a isto se nastavilo i u nedjeljnom dvoboju Primere. No, Luka nije htio da se atmosfera dodatno užari i tražio je od svog kapetana dostojanstvenu reakciju, a ovaj ga je poslušao.

Baš zbog takvih stvari Modrić je postao omiljeni nogometaš u Španjolskoj, a razne ankete su pokazale da ga tamošnji ljubitelji nogometa smatraju najboljim igračem Reala, dok ga navijači Barce jedinog iz 'kraljevskog kluba' priželjkuju kao potencijalno pojačanje. Ova gesta dodatno će učvrstiti Lukin status velikog sportaša na Pirenejskom poluotoku i donijeti mu još obožavatelja...