talijan raskrinkao portugalca

Zar je moguće da je Cristiano Ronaldo bio toliko ljubomoran na Marija Mandžukića i patio zbog Hrvata?

20.04.2020 u 06:41

Bionic
Reading

S pandemijom koronavirusa puno se toga promijenilo u svjetskom gospodarstvu, samim time i u svijetu nogometa. Primanja igrača će biti znatno manja, pa i najveće zvijezde osjećaju kako im situacija polako izmiče kontroli

Iako je nedavno postao milijarder, Cristiano Ronaldo itekako pazi kakva će primanja imati sljedećih mjeseci pa i godina.

No, s obzirom na pandemiju koronavirusa, odrekao se dijela ugovora, baš kao i svi igrači Juventusa, pa će tako do lipnja primti četiri milijuna eura manje nego je predvidio.

Zato se počelo i nagađati da bi mogao napustiti Juventus.

No, to se ipak neće dogoditi, što je za engleski Daily Mail potvrdio talijanski novinar Alvise Cagnazzo.

Talijanski je autor naveo pet razloga zbog kojih će 35-godišnji Ronaldo i treću sezonu ostati u Juventusu.

Prvi razlog je sjajan odnos s predsjednikom Juventusa Andreom Agnellijem. Drugi razlog je što mu itekako odgovara talijanski porezni sustav. Treći razlog je želja da nadmaši Seedorfov rekord naslova Lige prvaka s tri različita kluba. Kao četvrti razlog, Cagnazzo navodi da Ronaldu odgovara lagodan život u Torinu, dok je peti razlog - nevjerojatan.

Ronaldu je smetao dvije godine mlađi Mandžukić.

'Cristiano Ronaldo je patio zato što nije mogao doći do izražaja pored karizmatičnog Marija Mandžukića. Hrvat je na strateškom mjestu u svlačionici imao tron s kojeg je jasno i glasno držao predavanja momčadi, a suigrači su ga slušali. Međutim, njegov odlazak krajem 2019. godine (op.a jer kod trenera Sarrija nije dobivao priliku, iako je prošle sezone činio strašan tandem s Ronaldom) otvorio je priliku novom guruu svlačionice. Uz povratnika Buffona te Chiellinija, to je sada i Ronaldo', piše u tekstu.

  • +5
Mario Mandžukić Izvor: Profimedia / Autor: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia