VIŠA SILA

Za sve je kriva drama u Madridu; Luka Modrić nepravedno 'gurnut u stranu'

12.04.2018 u 19:51

Bionic
Reading

Real Madrid provukao se u polufinale Lige prvaka zahvaljujući kaznenom udarcu u sudačkoj nadoknadi, a zbog drame koja se odvijala na travnjaku u drugi plan pao je jubilej Luke Modrića

'Kraljevski klub ostao je 'živ' u natjecanju u kojem lovi treću titlu u nizu, a hrvatski kapetan, koji je u igri proveo 75 minuta, upisao je 250. nastup u Realovom dresu u svim natjecanjima.

Zbog svega što se događalo poslije dramatične utakmice njegov jubilej prošao je nezamijećeno, ali u Realu nisu zaboravili na hrvatskog veznjaka koji je ugradio veliki dio u uspjehe aktualnog španjolskog prvaka od kada je u kolovozu 2012. stigao na Santiago Bernabeu.

Dan nakon slavlja u Ligi prvaka, Modrić je dobio dres s brojem 250, a osobno mu je čestitao i predsjednik Florentino Perez.

U tih šest sezona i 250 susreta upisao je 173 pobjede te zabio 13 golova. Što se tiče trofeja osvojio je po tri Lige prvaka, Europska superkupa, klupska SP-a, zatim dva Španjolska superkupa te po jedno prvenstvo i Kup kralja.

'Sretan sam zbog 250 utakmica za Real, još sretniji što smo prošli dalje. Nadam se da ću potrajati još nekoliko godina i osvojiti puno toga jer imamo jako dobru momčad', rekao je Modrić čiji je jubilej neopravdano završio u sjeni sudara Reala i Juventusa.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
  • +10
Real Madrid - Juventus (uzvrat četvrtfinala Lige prvaka) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia