promijenili odluku

Šok na Poljudu; Željko Kopić otišao s klupe Hajduka

05.09.2018 u 20:28

Bionic
Reading

Iako je prije koji dan dobio podršku čelnika kluba, Željko Kopić u srijedu je stigao na Poljud, ali ne kako bi odradio trening s 'bilima' već da bi se pozdravio s igračima

Prema informacijama kojima raspolaže Dalmatinski portal, Hajdukov trener Željko Kopić, više neće biti tener 'bijelih'!

On je otišao prije treninga, ne zna se točno je li ga smijenio predsjednik Jasmin Huljaj ili je sam podnio ostavku, ali jasno je da se na Poljudu dogodio preokret.

U subotu je Hajduk doživio novi prvenstveni posrtaj, u Koprivnici je odigrao 1:1 sa Slaven Belupom pa su 'bili' ove sezone još bez pobjede nakon šest odigranih kola.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 06. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Kopić jednostavno ne može preživjeti sljedeći tjedan na klupi Hajduka, to je svima jasno. Dovoljno je da se pogleda njegova poražavajuća statistika u HT Prvoj ligi, jer je u zadnjih 13 susreta ovog natjecanja (uključujući prošlo prvenstvo) upisao tek jednu pobjedu te po šest remija i poraza ili da izračunamo osvojio tek devet od mogućih 39 bodova.

Doduše, cijelo ovo vrijeme, još od svoje ponuđene ostavke nakon poraza na Poljudu od Gorice, Kopić je imao podršku predsjednika kluba Jasmina Huljaja, a posljednju je dobio i ovog utorka.

Što se dogodilo u međuvremenu, znat će se vrlo brzo....

Hajduk - Gorica 0:2 (4. kolo 2018./19., 19.8.) Izvor: Screenshot / Autor: Youtube