RUSOV TRENER OPTUŽUJE

Za Fedorov poraz kriva je crna magija

16.02.2011 u 16:36

Bionic
Reading

U borilačkom svijetu i dalje je glavna tema poraz Fedora Emelianenka. Traže se razlozi njegovog drugog uzastopnog posrtaja, a jednu teoriju izbacio je i njegov trener Vladimir Voronov

Nakon što je Antonio 'Bigfoot' Silva dokrajčio mit o ruskom gladijatoru, mnogi su kao razloge Fedorovog poraza naveli njegove godine, ali i slabiju konstituciju u odnosu na druge 'zvijeri' koje ulaze u kavez. No Rusov trener misli da je za gubitak borbe njegovog štićenika bilo krivo nešto drugo.

'Vjerujemo da je korištena zabranjena psihološka tehnologija. Ona nije vidljiva golim okom, ali je djelovala na oba borca iz daljine. Za vrijeme borbe to nije bio Fedor. Čudno se ponašao. U ringu je učinio sve suprotno od onoga što smo se dogovorili. Svi smo bili šokirani, jer on to nikada nije radio', rekao je Voronov.

Sumnje trenera pojačalo je i to što mu je 'Fedor izgledao malo depresivan', dok je Antonio Silva bio doslovce prepun njegove energije. Voronov misli da je u publici 'bila osoba ili njih više koji su sposobni blokirati energiju ili napraviti prijenos energije s jednog čovjeka na drugog'.

Sada će biti zanimljivo čuti reakciju iz pobjedničkog tabora, koji je tako optužen za upotrebu crne magije. Tko zna, možda se sada nepoznatim čarobnjacima i vješticama jave neki drugi borci i potraže pomoć.

Silva je sredio Fedora