PREMIERSHIP

West Ham vodio 2:0, a onda im Rooney utrpao tri gola

02.04.2011 u 16:27

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Uniteda napravili su veliki preokret u prvoj utakmici 31. kola Premijerlige okrenuvši zaostatak od 0:2 na poluvremenu kod West Hama u pobjedu od 4:2

West Ham je prvo poluvrijeme riješio u svoju korist zahvaljujući zgodicima iz kaznenih udaraca Marka Noblea u 11. i 25. minuti, da bi u drugom dijelu Manchester United pokazao zbog čega je trenutno najbolja engleska momčad. Junak preokreta bio je Wayne Rooney s tri uzastopna pogotka (65,73,79pen), da bi konačan rezultat postavio Javier Hernandez (84). ManU sada ima osam bodova više od Arsenala koji danas kod kuće igra s Blackburnom.

Tottenham je uoči gostovanja kod Reala u Ligi prvaka gostovao i kod Wigana i odigrao bez pogodaka 0:0. Luka Modrić je bio jedan od najboljih igrača na utakmici, a zamijenio ga je u 85. minuti Niko Kranjčar, dok je Vedran Ćorluka odigrao cijeli susret za Spurse.

Birmingham City je kod kuće svladao Bolton s 2:1, a Ivan Klasnić je za goste ušao u 73. minuti. Chelsea je odigrao 1:1 kod Stoke Citya i sve dalje je od borbe za naslov, dok je WBA pobijedio Liverpool s 2:1 i ubilježio vrijedne bodove u borbi za ostanak. Everton i Aston Villa su igrali 2:2, a Newcastle je s 4:1 slavio protiv Wolvesa.

Nogometaši Arsenala odigrali su bez zgoditaka 0:0 na svom Emiratesu protiv Blackburna, te tako još više zaostali za Manchester Unitedom u borbi za naslov Premijerlige.

Arsenal sada zaostaje sedam bodova za liderom, a protiv Blackburna su propustili veliki broj šansi za pobjedu. Gosti su od 76. minute igrali bez isključenoga Stevena N'Zonzija, a Nikola kalinić nije bio ni na klupi.