NIJE REKAO NE

Wenger: Van Persie u Arsenalu? Nećemo sad o tome!

12.02.2014 u 15:20

Bionic
Reading

Ove je srijede na rasporedu veliki derbi u engleskoj nogometnoj Premierligi između Arsenala i Manchester Uniteda...

Bit će to ujedno i novi 'povratak' nizozemskog napadača Robina van Persieja na Emirates, koji je napustio prije dvije sezone, što mu navijači 'topnika' nikada nisu oprostili. Međutim, Van Persie je, prema neimenovanim izvorima, nezadovoljan u Manchesteru ove sezone, odnosno otkako je na kraju prošle klupu napustio menadžer koji ga je doveo – Sir Alex Ferguson (mirovina).

Ove je sezone u 14 nastupa u Premierligi postigao 10 pogodaka, ali je puno vremena proveo na listi ozlijeđenih igrača. Navodno mu metode treninga novog menadžera Davida Moyesa nisu po volji, pa su neki britanski tabloidi čak počeli spominjati i njegov senzacionalni povratak na Emirates. To je prokomentirao i njegov bivši menadžer u Arsenalu Arsene Wenger.

'Najbolje je da o tome ne govorimo danas. Ali to ne znači da je nemoguće,' rekao je Wenger britanskim novinarima na dan velikog ogleda.

Stanje na prvenstvenoj ljestvici govori da će Arsenal u slučaju pobjede ponovno izbiti na prvo mjesto, dok će United, čak i da pobjedi, ostati tek sedmi. Trenutna razlika između ova dva kluba iznosi velikih 14 bodova (55-41).