ZADOVOLJAN, ALI...

Vulić upozorio igrače Hajduka što neće tolerirati u sljedećim utakmicama

16.09.2018 u 09:13

Bionic
Reading

Zoran Vulić misli da su njegovi nogometaši odigrali dobru utakmicu protiv Rudeša, no ne smiju upadati u 'crne rupe', što im se dogodilo potkraj prvog poluvremena kad su gostima dali priliku vratiti se u utakmicu...

Hajduk se napokon dokopao prve pobjede u HT Prvoj ligi ove sezone. Ove subote na Poljudu protiv Rudeša dominirao je većim dijelom susreta i zasluženo trijumfirao rezultatom 3:1, na zadovoljstvo svog novog trenera.

  • +3
HT Prva liga, 7. kolo: Hajduk - Rudeš Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Najvažnije je bilo razbiti tu psihološku barijeru, mislim da su momci odigrali jednu dobru utakmicu i zasluženo pobijedili. Rudeš je jedna nezgodna ekipa, što je osjetio i Dinamo, nije lako igrati protiv njih, ali mislim da smo danas bili bolja momčad za ta dva gola razlike,' izjavio je Zoran Vulić, a onda se osvrnuo na loš period igre njegov igrača potkraj prvog poluvremena koji je Mrkonjić umalo kaznio izjednačujućim pogotkom:

'To nam se događa, a ne smije nam se događati. Mi smo velika ekipa i ne smijemo se tako ponašati. Greška se može dogoditi, ali ne smije biti konstantna, da protivnik deset minuta ima loptu u svojim nogama.'

Hajduk - Rudeš 3:0 (7. kolo 2018./19., 15.9.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Ipak, sveukupan dojam zadovoljava čovjeka koji je po peti put preuzeo klupu splitskog kluba.

'Fantastičnu utakmicu je odigrao Hamza, raduje me povratak Mije Caktaša. Zadovoljan sam svim segmentima. U nogometu ne možeš igrati savršeno svih 90 minuta, ali moramo težiti tome. Pred nama je puno rada, treba strpljenja i mirnoće. Ova pobjede neće značiti ništa ako izgubimo bodove u sljedećem kolu u Puli,' naglasio je Vulić.