remi u bilbau

Trener izvadio Modrića iz igre i time pogodio: Isco spasio Real barem od poraza

15.09.2018 u 22:36

Bionic
Reading

U dvoboju 4. kola Primere nogometaši Reala odigrali su u gostima kod Athletica 1:1, a Luka Modrić izašao je iz igre u 61. minuti i napravio mjesta Iscu, strijelcu izjednačujućeg pogotka...

Real je doživio prvi neuspjeh u Primeri pod novim trenerom Julenom Lopeteguijem ove subote. Na neugodom gostovanju u Bilbao gubio je 'kraljevski klub' većim dijelom susreta te zahvaljujući džokeru s klupe na kraju ipak uspio spasiti bod.

  • +3
Primera, 4. kolo: Athletic B. - Real M. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Luka Modrić započeo je susret od prve minute i tijekom prvog dijela u jednom navratu opasno zaprijetio Simonu, no Athletic je bio taj koji je poveo, golom Ikera Muniaina u 32. minuti.

Izvadio je Lopetegui Luku Modrića u 61. minuti i uveo Isca, što se pokazalo kao dobar potez, jer je upravo španjolski ofenzivni veznjak izjednačio samo dvije minute kasnije, nakon asistencije Balea.

Do kraja susreta madridski klub nije uspio stići do potpunog preokreta, što znači da na ljestvici Primere sada zaostaje dva boda za vodećom Barcelonom koja je radio svladala Sociedad na Anoeti...

Primera, 4. kolo:

Athletic B. - Real M. 1:1 (Muniain 32 / Isco 63)