BIT ĆE BOLJE

Vratio se u Formulu 1, a prvog dana s momčadi doživio je neugodan incident; svi su se bacili u potragu…

25.01.2022 u 21:30

Bionic
Reading

Tajlanđanin Alex Albon vraća se u Formulu 1, ali je prvog dana sa svojom novom momčadi Williams doživio neugodan incident

Albon je počeo kao vozač Red Bulla, nakon 2020. izvisio je, te je prepustio svoje mjesto Sergiju Perezu, a prošlo prvenstvo proveo je u ulozi rezervnog vozača i nije dobio priliku. No od 2022. trebao bi voziti bolid Williamsa.

Prošlog tjedna, Albon je proveo svoj prvi dan u tvornici u Oxfordshireu, upoznavao je svoje nove kolege, ali u jednom trenutku dok je hodao po tvornici, iznenada je shvatio da je zagubio ključeve od auta.

'Izgubio sam ključeve od auta prvog dana, ali smo ih pronašli, što je bilo sjajno za mene. Mislio sam da sam ih ostavio na pladnju za večeru pa sam htio pogledati u kante za smeće, ali na sreću bile su samo na fotelji u sobi za simulatore', otkrio je Albon.

Osvrnuo se i na svoju novu momčad…

'Neki ljudi vide Williams kao prisan tim, ali on je još uvijek ogroman. Tamo je još uvijek puno ljudi, od marketinga do zrakoplovstva, strojarnice do računovodstva, to je veliki tim. Upoznao sam puno novih lica i nisam baš siguran da ću zapamtiti sva imena, ali bilo je super sve upoznati.'