DRUGI PUT ĆE PAMETNIJE

Vlašić potvrdio što je donio 'slučaj Livaja': Pričat će se o tome još...

09.06.2023 u 19:41

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je tijekom petka u Rijeci, jer otkazana je privatna audijencija kod pape Franje. Naravno, sve su misli igrača usmjerene na srijedu i okršaj u Rotterdamu s Nizozemskom, u polufinalu Lige nacija. Ali incident s Markom Livajom u glavnoj ulozi, tema je iako Hajdukovog napadača više nema u reprezentaciji. Svjestan je toga još jedan (bivši) hajdukovac Nikola Vlašić

Nikola Vlašić je pod trenerskim ravnanjem Ivana Jurića odigrao odličnu sezonu na 'Čizmi'.

'Je, dolazak u Torino bio je pun pogodak. Posebno sam se digao u finišu sezone i sam sebi igrama za Torino stvorio situaciju da idem na Svjetsko prvemstvo', Vlašićev odgovor prenose 24 sata.

Produženje ugovora?

'I Torino i West Ham znaju moju želju, vidjet ćemo što će biti. Ono što je sigurno je da imam 25 godina i da su moje najbolje utakmice tek preda mnom'.

U Nizozemsku bez Livaje....

'Nemam što drugo dodati na ono što je 'Paša' (op.a. Mario Pašalić) rekao. I ne čudi me da se i dalje o tome piše i priča. Pričat će se o tome još dva tjedna... Ne, ne smeta me. Vaše je da pitate, naše da odgovorimo'.

Očekujete li goropadne Nizozemce u srijedu?

'Nizozemci imaju odličnu defanzivnu liniju. Veza im je jaka, mladi Xavi Simons je eksplodirao. Jaki su, europski vrh. U finalu bih ja radije Italiju. Jer tamo igram', rekao je Vlašić.