4. ISTRA WINTER CUP

Vlaović, Marić, Balaban - 'humanitarci' u Novigradu

03.02.2014 u 11:40

Bionic
Reading

Ovogodišnje izdanje Istria Winter Cupa, najznačajnijeg pripremnog turnira u regiji, održava se u razdoblju od 1. do 9. veljače 2014. na terenima u Umagu i Novigradu

Istria Winter Cup četvrtu godinu za redom okuplja osam europskih prvoligaša i drugoligaša, a ovogodišnji program turnira posebno će obilježiti i revijalna utakmica u malom nogometu između selekcije Istria Winter Cupa i momčadi Humanih zvijezda Hrvatske '03, selekcije bivših hrvatskih reprezentativaca, poput Gorana Vlaovića, Silvija Marića, Boška Balabana i brojnih drugih.

Revijalna utakmica ima humanitarni karakter, jer će sva prikupljena sredstva od prodanih ulaznica biti donirana Centru za inkluziju i podršku u zajednici iz Buja.

Revijalna utakmica igrat će se u srijedu, 5. veljače, u Sportskoj dvorani u Novigradu, s početkom u 18 sati. Nakon utakmice, organizatori turnira uručit će ček predstavnicima Centra za inkluziju, a potom se druženje sa sudionicima revijalne utakmice nastavlja u Hotelu Maestral u Novigradu od 20 sati.