REPREZENTACIJA JE 'IN'

Vijest koja je oduševila igrače; bez obzira na bojkote, katastrofalan stadion, hladno vrijeme...

09.11.2017 u 06:52

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će protiv Grčke na Maksimiru (četvrtak, 20.45) u ambijentu kakav zaslužuje utakmica tako visokog uloga

Mnogi su strahovali kako bi hrvatski nogometaši mogli istrčati pred polupraznim stadionom, a ni u HNS-u nisu bili uvjereni u pune tribine pa su u prodaju prvo pustili samo istok, zapad dolje i sjever dolje.

Srećom, to nije bilo dovoljno da se namire svi zainteresirani navijači koji uživo žele prisustvovati play-off dvoboju za Svjetsko prvenstvo u Rusiji pa je HNS otvorio i tribine zapad gore i sjever gore, a do srijede navečer bilo je prodano više od 28.500 ulaznica (kapacitet 32.400).

Tako će hrvatski reprezentativci imati potporu, tribine su se napunile, usprkos bojkotu pojedinih navijačkih skupina hrvatskih klubova, katastrofalnoj infrastrukturi stadiona (bez krova i grijana), hladnom vremenu, nezadovoljstvu običnog puka s vodstvom HNS-a, Modrićevom svjedočenju na suđenju Zdravku Mamiću.

Hrvatska nogometna reprezentacija opet je 'IN' i to u najvažnijem trenutku, jer ulog je velik – plasman na novo veliko natjecanje, ali i milijuni eura od Fife.

  • +10
Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Raduje nas što ćemo imati podršku s tribina. Atmosfera je odlična i pune tribine će biti dodatan motiv,' rekao je kapetan Luka Modrić.

Inače, blagajne maksimirskog stadiona u četvrtak će biti otvorene od 12 sati pa do početka utakmice, odnosno do prodaje raspoloživog kapaciteta, a vremenska prognoza kaže da neće biti kiše.