policije baš nigdje

[VIDEO] Ružne scene iz Katra! Bliži se utakmica visokog rizika, a uoči nje došlo je do žestoke makljaže navijača

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 24.11.2022 14:02
  • Objavljeno 24.11.2022 u 12:20
Bionic
Reading

Utakmica između Meksika i Argentine (subota, 20 sati) jedna je od onih koje spadaju u kategoriju visokog rizika zbog mogućih sukoba navijača, a da je tako, dokazuju i ružne scene nekoliko dana uoči tog ogleda

U subotu se na stadionu Lusail igra dvoboj između Argentine i Meksika, a očekuje se 80 tisuća gledatelja od kojih će većina biti navijači obje reprezentacije. Bit će to pravi izazov za policiju i redare.

Utakmica je to na kojoj bi moglo doći do huliganskih ispada i sukoba među navijačima. Atmosfera je užarena nekoliko dana uoči susreta, pa se tako na društvenim mrežama pojavila snimka tučnjave Meksikanaca i Argentinaca.

Ne zna se tko je zakuhao cijelu situaciju i da li je bilo ozlijeđenih, ali se čuje da Meksikanci u uvredljivom kontekstu izvikuju ime Lionela Messija pa je došlo do šaketanja među pojedincima. Zanimljivo, navijači su se sami razišli jer nigdje u blizini nije bilo policije.

Inače, Argentina je u prvom kolu iznenađujuće izgubila 2:1 od Saudijske Arabije dok je Meksiko remizirao s Poljskom (0:0).

  • +11
Argentina - Saudijska Arabija 1:2, SP u nogometu, ozljeda Yasir Al Shahrani, 22.11.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia
  • +30
Meksiko - Poljska, SP u nogometu, 22.11.2022. Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal