SUKOB U MEKSIKU

[VIDEO] Procurila snimka novog incidenta zločestog dečka Formule 1 Nikite Mazepina koji se dogodio u noćnom klubu; oglasio se ruski vozač!

12.11.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Vozač Haasa Nikita Mazepin demantirao je da je izbačen iz noćnog kluba u Mexico Cityju nakon što se pojavio video na kojem se vidi da je umiješan u incident

Video je snimljen na zabavi Red Bulla čiji su vozači bili prvi (Max Verstappen) i treći (Sergio Perez) na VN Meksika. Na njoj je prisustvovalo nekoliko drugih vozača, a kontroverzni Rus je raspravljao sa zaštitarima i izgledalo je kako je morao napustiti klub.

No, 22-godišnjak je inzistirao da je ovo bio samo nesporazum oko toga da jedan od njegovih kolega iz Haasa nije dobio pristup mjestu događaja.

'Mislim da je situacija s moje strane stvarno jasna. Definitivno nitko nije izbačen. Bio sam uznemiren jer je jedan od mojih inženjera odlazio, nije pušten. Raščistio sam to, trajalo je oko tri do četiri minute, i svi su bili unutra i zapravo je bila jako dobra zabava. Tako smo ostali dobrih nekoliko sati', opisao je incident Mazepin.

Nikita je sin ruskog milijardera koji je u prošlosti znao privlačiti pozornost neprimjerenim ponašanjem, a svojom opasnom i neodgovornom vožnjom zamjerio se polovici vozača u Formuli 1, a nije u dobrim odnosim ni s momčadskim kolegom Mickom Schumacherom.

  • +12
Formula 1, VN Meksika, 2021. Izvor: EPA / Autor: Jose Mendez

O incidentu je obaviješten i šef Haasa Guenther Steiner…

'Mislim da je to više izgledalo na svađu s jednim od zaštitara nego na tučnjavu jer tučnjava kod nas u Južnom Tirolu izgleda drugačije. Dakle, ovo je više bila verbalna rasprava o nečemu. Još nisam razgovarao s njim jer ga nisam vidio, ali mislim da je ovo više kao da nije mogao negdje dobiti pristup i samo je pokušao iznijeti svoj stav', rekao je Steiner.