stigla je dijagnoza

[VIDEO] Poznato je kada se Ante Rebić vraća na teren nakon teškog pada i jako neugodne ozljede lijeve ruke

28.09.2020 u 13:19

Bionic
Reading

Ante Rebić je iščašio lakat lijeve ruke i na teren bi se trebao vratiti do derbija s Interom u listopadu

Milan je sjajno otvorio novu sezonu talijanske Serie A. U dva odigrana kola upisali su dvije pobjede i sada su na trećem mjestu sa šest bodova koliko imaju još samo Napoli i Verona koju vodi naš Ivan Jurić.

U drugom kolu Milan je slavio s 2:0 na gostovanju kod Crotonea, ali u tom se susretu ozlijedio Ante Rebić. Hrvatski reprezentativac je izborio penal iz kojeg je njegova momčad povela, ali u 58. minuti je nezgodno pao nakon što ga je jedan od braniča Crotonea slučajno sapleo u trku. Rebić se odmah, uz bolnu grimasu, primio za lijevu ruku, a prve prognoze su govorile kako je slomio rame ili ruku.

'Dobra je vijest da Rebić nije slomio ruku. Nadamo se kako će se to i potvrditi nakon detaljnih liječničkih pregleda i da njegova ozljeda neće zahtijevati duži izostanak', rekao je trener Stefano Pioli nakon utakmice i tako odagnao crne prognoze, a prvi pregledi su potvrdili njegove riječi:

'Rebiću je dijagnosticirano iščašenje lakta lijeve ruke, te prvi pregledi pokazuju da ništa nije slomio. To su odlične vijesti, jer su scene koje smo vidjeli iz Crotonea budile sumnju u nešto puno gore...', prenijela je ubrzo nakon utakmice Gazzetta dello Sport.

Iako su izbjegnuti najcrnji scenariji, nitko nije znao kada će Rebić ponovno na teren, a bilo je čak govora o tome da će Milan krenuti u potragu za novim napadačem jer će Hrvat duže vrijeme izbivati s terena zbog neugodne ozljede. Ipak, i to se pokazalo netočnim i Rebić će vrlo brzo ponovno na teren.

Rebić će, javljaju talijanski mediji, biti spreman za veliki derbi s Interom koji je na rasporedu 17. listopada ove godine. Tako će 27-godišnji napadač propustiti samo dvije utakmice Milana prije reprezentativne stanke, da bi se vratio pred derbi idućeg mjeseca. Propušta kvalifikacije za Europsku ligu s Rio Aveom u kojima je i tako suspendiran, a neće igrati ni protiv Spezije u Serie A.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.