ne bi svi ovako...

[VIDEO] Potez Vinka Petkovića zaslužuje posebnu pažnju; evo kako je reagirao sudac Patrik Kolarić

18.09.2022 u 07:44

Bionic
Reading

Nogometaši Istre 1961 bili su na korak do iznenađenja u utakmici 10. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige. Puljani su na Poljudu vodili 2:1 do 88. minute, ali onda je Marko Livaja spriječio potpunu senzaciju

Sadržajno je bilo na poljudskom stadionu u srazu Hajduka i Istre 1961. Gosti su uspjeli preokrenuti vodstvo domaćih, ali u 88. minuti primili su pogodak, preko, a koga drugoga nego Marka Livaje za konačnih 2:2.

Vodili su gosti posve zasluženo, i pitanje je kako bi ogled završio da se Lisica nije ozlijedio, no kako su gosti već napravili pet izmjena, više nitko nije mogao ući na teren umjesto njega.

No, gosti su ovaj rezultat 'isprovocirali' i fair-play potezom svog igrača, Vinka Petkovića u samoj završnici prvog poluvremena.

Erceg je ubacio, Petković je ušao u 16-erac, prihvatio proigravanje i pucao, ali je lopta otišla preko gola. Sudac Patrik Kolarić prvo je pokazao na korner, ali odmah je reagirao Vinko Petković i priznao da je loptu van terena poslao on. Kolarić je prihvatio sugestiju Istrinog napadač, promijenio odluku i igraču pružio ruku.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by SofaScore