Spektakularan slobodnjak

[VIDEO] Pogledajte golčinu Hajdukovog wunderkinda kojom je pokrenuo lavinu pogodaka u mreži Gorice i totalnu dominaciju Bilih

12.05.2021 u 20:51

Bionic
Reading

Mario Vušković je u 13. minuti zabio za 1:0, a njegov gol morate vidjeti

Hajduk je u 34. kolu Hrvatski Telekom Prve lige na Poljudu ugostio Goricu. Bili ove sezone još niti jednom nisu pobijedili Goricu, a statistika je uvjerljivo na strani gostujućeg sastava koji je u zadnjih pet međusobnih dvoboja slavila čak četiri puta dok je jednom bio remi.

Ipak, izgleda da su i Splićani dočekali svojih pet minuta i da je na pomolu veliki trijumf nad Goricom koja im je u zadnje vrijeme trn u oku. Bili su u utakmici koja je u tijeku u 23 minute zabili čak tri gola, a posebno je spektakularan bio onaj kojim su načeli svoje goste.

U 13. minuti sudac Pejin je dosudio jedan slobodnjak za Hajduk malo izvan šesnaesterca, a do lopte je došao Mario Vušković. Sjajni 19-godišnji branič se namjestio, naciljao i fantastično pogodio za vodstvo Hajduka. Lopta se odbila od vratnice i prevarila nemoćnog Banića. Gol Vuškovića kojim je pokrenut uragan Bilih pogledajte u nastavku, a utakmicu uživo pratite OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Arenasport