SuperSport HNL

[VIDEO] Ovakvo kolo se ne pamti! Eurogolovi, skidala se 'paučina', pala je Modrićevska asistencija, ali smo svjedočili i užasu na terenu!

15.08.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Odigrano je 5. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige kojeg su obilježili eurogolovi, a mi smo izdvojili pet najboljih trenutaka

Na samo jednoj utakmici nije bilo pogodaka (Šibenik – Istra 1961), dok je na preostale četiri palo njih 15 (Dinamo – Hajduk 4:1, Osijek – Varaždin 2:2, Rijeka – Slaven 0:1, Gorica – Lokomotiva 3:2). Prosjek od tri pogotka je zadovoljavajući, a golovi koje smo imali prilike vidjeti bili su zaista sjajni i nije bilo kao odabrati pet najatraktivnijih.

Jani Atanasov pogodio je s 25 metara u desne 'rašlje' u sudačkoj nadoknadi derbija Dinama i Hajduka za vodstvo gostiju.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Ante Crnac odlučio je pobjednika na Rujevici, u 70. minuti ušao je s desne strane u sredinu i s ruba šesnaesterca pogodio suprotni gornji kut domaćina.

Rijeka - Slaven Belupo 0:1 (Crnac, 70) Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/croatel

Martin Baturina donio je izjednačenje (1:1) u derbiju na Maksimiru, Petković mu je dodao, a mladi igrač 'Modrih' u 61. minuti skinuo je paučinu iz gornjeg desnog kuta.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Vedran Jugović je u 57. minuti fenomenalno pogodio glavom za vodstvo Osijeka 1:0 nakon briljantne asistencije Laszla Kleinheislera s kojom je Mađar podsjetio na Luku Modrića.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Amer Gojak je u 84. minuti efektno završio brzu akciju Dinama za povećanje prednosti na 3:1, sa oko 15 metara precizno je pogodio donji desni kut nemoćnog Lovre Kalinića.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

No osim fenomenalnih golova, ovo kolo nažalost je obilježila i teška ozljeda kapetana Varaždina Igora Postonjskog. Pukle su tibija i fibula, kolima Hitne pomoći odvezen je u KBC Osijek i odmah operiran.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore