HT Prva liga

[VIDEO] Osijek u zaostaloj utakmici pobijedio Lokomotivu i opasno se približio Dinamu; Nenad Bjelica djeluje nezaustavljivo

04.11.2020 u 19:17

Bionic
Reading

U zaostalom susretu osmog kola Hrvatski Telekom Prve lige Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Lokomotivu s 2:1 probivši se na drugo mjesto ljestvice

U zaostalom susretu osmog kola Hrvatski Telekom Prve lige Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Lokomotivu s 2:1 probivši se na drugo mjesto ljestvice.

  • +35
Osijek - Lokomotiva Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

Utakmica se trebala igrati 18. listopada, no odgođena je zbog pozitivnih nalaza na koronavirus. Dvojica igrača 'lokosa' bila su zaražena koronavirusom, a još petorica su imala povećanu tjelesnu temperaturu, što je jedan od simptoma COVID-a 19, pa je uslijedila jedina logična odluka, odgoda utakmice.

Osijek je poveo u 9. minuti sjajnom golom Marina Pilja iz slobodnog udarca s više od 20 metara. Osječki veznjak je prebacio 'živi zid' i poslao loptu u sam desni gornji kut.

U 39. minuti Ramon Miérez je povećao prednost domaćina pogodivši iz kaznenog udarca za 2-0. Argentinski napadač nije najbolje izveo udarac, Hendija je umalo obranio, no lopta je ipak završila u mreži. Kazneni udarac je skrivio Petrak oborivši Lončara.

Osijek je u minutama koje su uslijedile imao nekoliko odličnih prilika za treći pogodak koji bi riješio pitanje pobjednika, no Hendija je spašavao goste, a kada nije uspio on, ispriječila se greda, kao u 52. minuti kada je pucao Erceg.

Lokomotiva se vratila u život u 73. minuti kada je Chajia lijepo pogodio s 14 metara. Do kraja susreta gosti su lovili remi, ali nisu uspjeli i momčad Nenada Bjelice je upisala šestu uzastopnu pobjedu nakon dva uvodna poraza.

Na ljestvici vodi Dinamo s 23 boda, Osijek je sada drugi s 19 bodova, dok je Gorica pala na treće mjesto sa 16 bodova.

Lokomotiva je ostala na sedam bodova koliko ima Varaždin na posljednjem mjestu.

Pogledajte još jednom i najbolje golove 10. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.