već mu nedostaje

[VIDEO] Mohamed Salah nije skrivao da mu je teško zbog Lovrenovog odlaska; egipatski napadač emotivnom se porukom oprostio od prijatelja

27.07.2020 u 20:48

Bionic
Reading

Mohamed Salah se emotivnom porukom oprostio od Dejana Lovrena koji je dres Liverpoola zamijenio Zenitovim

Hrvatski reprezentativni branič Dejan Lovren danas je glavna vijest u svim svjetskim medijima. Vatreni stoper je nakon šest godina napustio Liverpool i potpisao za Zenit iz ST. Peterburga. Nakon što se Lovren oprostio od navijača, a od njega su se oprostili i trener Jürgen Klopp i sada već bivši klub, isto je napravio i njegov najbolji prijatelj s Anfielda.

Riječ je naravno o ponajboljem svjetskom napadaču Mohammedu Salahu koji je s Lovrenom provodio jako puno vremena i u klubu i izvan njega. Njih dvojica su često zanimljivim videima nasmijavali navijače pa ni ne čudi da se Salah poželio oprostiti upravo videom.

'Ne znam kako da to kažem moj prijatelju. Ne znaš kako se osjećam sada. Stvarno ćeš nam svima nedostajati, a posebno meni. Bio si nevjerojatan suigrač i meni odličan prijatelj. Nedostajat ćeš nam puno. Meni puno nedostaješ i jako te volim. Bio si fantastičan izvan terena i na njemu', poručio je Salah pa dodao:

'Hvala ti na svemu što si napravio za klub. Hvala ti na svemu što si napravio za mene. Želim ti sve najbolje u budućnosti i želim da imaš sjajnu karijeru i sa svojom obitelji uživaš u novom klubu. Hvala ti jako puno i vidimo se uskoro', zaključio je Salah.