javio se i dani olmo

[VIDEO] Hrvatski reprezentativac digao je glas protiv rata: Ostao sam u šoku kada sam vidio scene iz Ukrajine

23.03.2022 u 11:02

Bionic
Reading

Cijeli svijet zgrožen je ruskom invazijom na Ukrajinu. Brojni sportaši uputili su javne apele i želje za mirom. Sada su u akciji Šahtara sudjelovali igrači njemačke Bundeslige, a u spotu sudjeluju i hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić te bivši dinamovac, sada igrač Leipziga, Dani Olmo

Ruskim napadom na Ukrajinu sportski život u toj zemlji je stao. Sportaši su morali napustiti svoje domove, a mnogi od njih utočište su pronašli u inozemstvu. Mnogi od njih došli su i u Hrvatsku.

U želji da skrenu pozornost na strahote koje se događaju u njihovoj domovini, ali i da pomognu Ukrajini, iz nogometnog kluba Šahtara snimili su spot, u kojem sudjeluju brojni nogometaši koji igraju u njemačkoj Bundesligi. Pa su se tako, uz Roberta Lewandowskog, u spotu pojavili hrvatski reprezentativac te napadač Hoffenheima Andrej Kramarić te bivši igrač Dinama, a sada Leipziga, Dani Olmo.

'Ostao sam u šoku kada sam vidio scene iz Ukrajine', dio je Kramarićeve izjave dok je Dani Olmo pozvao na solidarnost.

'Zato sam uplatio donaciju.'

Podsjetimo, dio igrača mlađih kategorija Šahtara, ali i još nekih ukrajinskih klubova, stigao je u Zagreb u organizaciji Darija Srne i Darija Zahore, a prva stanica bila im je kompleks Dinama. Potom su neki otišli prema Kaštel Lukšiću dok je dobar dio njih ostao u Zagrebu.