ZAVRŠNE PRIPREME

[VIDEO/FOTO] Vatreni u dobrom raspoloženju odradili trening na kišom okupanom Poljudu, za nedjelju najavljene nove padaline

13.11.2021 u 17:40

Bionic
Reading

Nogometna reprezentacija Hrvatske odradila je trening na Poljudu gdje će sutra od 15 sati u posljednjoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odigrati utakmicu odluke protiv Rusije

Nogometna reprezentacija Hrvatske odradila je trening na Poljudu gdje će sutra od 15 sati u posljednjoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odigrati utakmicu odluke protiv Rusije.

Podsjetimo, stadion je rasprodan, a Hrvatskoj za prolaz dalje treba pobjeda. Ostali rezultati guraju nas u dodatne kvalifikacije koje se igraju po novom sustavu i znatno otežavaju put do Svjetskog prvenstva.

Puno je čimbenika koji mogu utjecati na kvalitetu igre, a jedan od njih su i vremenske prilike. Tijekom subote kiša je zahvatila Dalmaciju, najavljena je za noć s prijelaza subote te na nedjelju kao i samu nedjelju. Otežani uvjeti igranja svakako odgovaraju Rusima koji ne moraju kreirati igru jer ih bod vodi u Katar.

U reprezentaciji Hrvatske ne nedostaje optimizma, svi su igrači u formi i dobrom raspoloženju što pokazuju i fotografije s današnjeg treninga.

  • +19
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening pred utakmicu s Rusijom na Poljudu, 13.11.2021. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Osim igrača za sutrašnju utakmicu spremaju se i navijači koji su se primili posla dekoriranja stadiona.

Unatoč nepovoljnim statističkim podacima rezultata Hrvatske na Poljudu kroz povijest, ova generacija Vatrenih čuva lijepe uspomene iz Splita. Tako su u zadnja dva susreta s po 3:0 nadigrali Mađarsku (u kvalifikacijama za Euro) i Sloveniju u ovom ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Ovoga puta bili bi presretni i s minimalnom pobjedom.