SuperSport HNL

[VIDEO/FOTO] Varaždin šokirao Osijek i prekinuo njegov niz od 18 utakmica bez poraza u Gradskom vrtu

26.02.2023 u 19:58

Bionic
Reading

U posljednjem susretu 23. kola SuperSport HNL-a Varaždin je priredio iznenađenje pobijedivši 1:0 Osijek na stadionu Gradski vrt. Gol odluke zabio je Domagoj Droždek u 28. minuti...

Gosti iz Varaždina ovime su prekinuli Osijekov niz od 18 utakmica bez poraza u Gradskom vrtu, ali i produžili Osijekov niz bez pobjede na četiri kola. S druge strane Varaždin je prekinuo niz od tri uzastopna poraza.

Jedini je gol pao u 28. minuti utakmice. Michele Šego je ubacio s desne strane do Domagoja Drožđeka koji je ušao u kazneni prostor i mirno pogodio mrežu sa 7-8 metara za vodstvo Varaždina. Bio je to njegov prvi gol nakon povratka u Varaždin u veljači.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Droždek je započeo karijeru u Varteksu, a potom je otišao u Dinamo, pa Borussiju Dortmund. Prije sedam godina se vratio u Varaždin, zatim je igrao za Lokomotivu i Busan. Ugovor s korejskim klubom mu je istekao početkom ove godine, pa se ponovo vratio u Varaždin kao slobodni igrač.

  • +9
Osijek - Varaždin, SuperSport HNL, 26.2.2023. Izvor: Cropix / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

U nastavku susret Osijek je pokušao izjednačiti, ali nije bio dovoljno konkretan i domaćin nije uspio zabiti...

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport