fešta u puli

[VIDEO/FOTO] Presretni trener Istre Gonzalo Garcia nije skidao osmijeh s lica: Ovo je posebna pobjeda

29.01.2023 u 21:32

Bionic
Reading

Istra 1961 razbila je u 19. kolu SuperSport HNL-a na svom terenu Hajduk 3:0. Nakon velike pobjede trener Gonzalo Garcia nije skrivao koliko je sretan

'Ovo je posebna pobjeda, bila je posebna ona u Rijeci, ali je definitivno i ova. Atmosfera je bila spektakularna i vrlo smo zadovoljni. Mislim da napredujemo i postajemo zreliji, dosta smo radili na našoj igri, navijači su to prepoznali i podržali nas', kazao je strateg Istre 1961 Gonzalo Garcia te nastavio:

'Nekad gubimo, nekad pobjeđujemo, bitno je da se naš rad prepoznaje u posljednje dvije sezone... Hajduk je sjajna momčad, ali mi smo visoko pritiskali, bili smo agresivniji i bili bliže golu. Ponosan sam kako su igrači odigrali. Odlična utakmica za gledanje protiv vrlo dobrog protivnika. Hajduk je odigrao dobru utakmicu, u početku su imali dosta energije, pritiskali su nas. Nije bilo lako pronaći prostor, ali smo znali da će teško u tom ritmu odigrati svih 90 minuta. Igrači su bili vrlo pametni u napadanju prostora koji su se oslobađali. Bili smo strpljivi s loptom i organizirani u obrani.'

NK Istra 1961 - NK Hajduk 3:0, SuperSport HNL, 29.1.2023. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

Razmišlja li možda Garcia i o borbi za mjesta koja vode u Europu?

'Ne želim još pričati o eventualnom plasmanu u Europu, ne zamaramo se time, to je jedna zamka u koju ne želim upasti ako ću o njoj pričati. Mi samo radimo na sebi, napredujemo i to je to. Radim i ja na sebi kao trener. Najvažniji nam je progres i ključno je da igrači odrade ono što se od njih očekuje. Prošle godine smo zaslužili više od devetog mjesta. stvarno nismo imali sreće u nekim trenucima, a ove sezone smo još malo napredovali i konačno dobili što smo zaslužili', zaključio je trener Istre 1961.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +37
NK Istra 1961 - NK Hajduk, SuperSport HNL, 29.1.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL
  • +6
NK Istra 1961 - NK Hajduk 3:0, SuperSport HNL, 29.1.2023. slavlje igrača Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL
Standings provided by Sofascore