sporni trenutak

[VIDEO/FOTO] Pogledajte zbog čega je za Dinamo dosuđen penal kojeg je na kraju zapucao Josip Drmić...

10.02.2023 u 18:24

Bionic
Reading

Dinamo i Istra 1961 na Maksimiru igraju prvu utakmicu 21. kola SuperSport HNL-a, a u prvom poluvremenu je napadač 'modrih' Josip Drmić promašio penal

Igrala se 25. minuta, Dinamo je bio u napadu. Baturina je dobro centrirao na 'drugu stativu' gdje je spremno čekao kapetan Ademi.

Bila je to dobra lopta, Ademi je u skoku, ali Hujber ga je srušio i sudac Ivan Bebek odmah pokazuje na bijelu točku...

Iskreno, na prvu se činilo da to nije bio duel za penal, dojam je da Hujber nije bio u nekakvom intenzivnijem kontaktu s Ademijem. Baš su zato igrači Istre okružili Bebeka i tražili da još jednom provjeri ovu situaciju.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Nakon par minuta natezanja Bebek je sam otišao uvjeriti se, te nakon pregleda snimke samo potvrđuje svoju odluku - jedanaesterac za Dinamo.

Loptu je 'na kreč' namjestio Josip Drmić, ali nije zabio! Gađao je Drmić donji lijevi kut, Majkić je pogodio stranu, bio je malo kratak, ali Drmićev je šut 'zapeo' na stativi.

  • +40
NK Dinamo - NK Istra 1961, SuperSport HNL, 10.2.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Neki će reći da ima pravde jer ovo je bio baš sumnjiv jedanaesterac...

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +20
Dinamo i Istra 1961 na teren izašli u bijelim šalovima u čast Ćiri Blaževiću, 10.2.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL