'kraljice šoka' sa stilom

[VIDEO/FOTO] Pogledajte kakav su spektakl hrvatske rukometašice napravile na dodjeli medalja; stvarno su kraljice!

20.12.2020 u 22:08

Bionic
Reading

Brončana medalja na Europskom prvenstvu najveći je uspjeh hrvatskog ženskog rukometa u povijesti! Naše su djevojke pod vodstvom izbornika Nenada Šoštarića na EP stigle kao autsajderice, a u Hrvatsku se vraćaju s broncom! Same su se prozvale 'kraljicama šoka', a tako su stigle i na dodjelu medalja. Kao kraljice!

Dva su nas tjedna rukometašice oduševljavale svojim nastupima i pobjedama na Europskom prvenstvu, ali i zabavljale svime što su činile u slobodno vrijeme. Baš su prava ekipa, kako na terenu, tako i izvan njega.

Nakon početnih pobjeda same su se prozvale 'kraljicama šoka', a tako su na kraju došle i na dodjelu medalja. Kako kraljicama i dolikuje!

  • +6
Hrvatska ženska rukometna reprezentacija, EP 2020., dodjela medalja Izvor: Profimedia / Autor: HENNING BAGGER / AFP / Profimedia

Prilikom izlaska svaka je od naših djevojaka imala krunu na glavi. Tako su hrvatske rukometašice kao 'kraljice' došetale do postolja, a svoju je krunu više nego zasluženo dobio i izbornik Nenad Šoštarić!

Kako su krenule u ovo prvenstvo, tako su ga i završile! Spektakularnom proslavom povijesne medalje! Kraljice naše, naklon do poda!

  • +21
Slavlje hrvatskih rukometašica, EP za rukometašice 2020. hrvatska ženska rukometna reprezentacija Izvor: Profimedia / Autor: HENNING BAGGER / AFP / Profimedia