NESREĆE NA SP-U

[VIDEO/FOTO] Dva teška pada obliježila spust skijaša; posebno loše je prošao Nijemac koji se zabio u reklame i završio krvavog lica

14.02.2021 u 14:22

Bionic
Reading

Dva neugodna pada obilježila su utrku spusta na Svjetskom prvenstvu u Cortini d'Ampezzo

Prvo se njemački predstavnik Romed Baumann neugodno zabio u reklame u ciljnoj ravnini nakon što je zauzeo 14. mjesto. Utrka je bila nakratko prekinuta, a osoblje je ubrzo stiglo u pomoć unesrećenom skijašu koji se pridigao, a na snimci se vidi i krv na njegovom licu, piše HRT, a snimku možete vidjeti OVDJE.

Isto tako Talijan Florian Scheider sa startnim brojem 28 izgubio je kontrolu tijekom staze i pao, neugodno je izgledalo lijevo koljeno u tom padu, došlo je do rotacije, no sam se na skijama spustio niz stazu, a to možete pogledati OVDJE.

  • +3
Njemački skijaš Romed Baumannn Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN BRUNA

Inače, Austrijanac Vincent Kriechmayr, koji je u četvrtak slavio u superveleslalomu, u nedjelju je osvojio i drugu zlatnu medalju na svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju u Cortini d'Ampezzo i to u spustu, dok je srebrnu medalju sa samo stotinkom zaostatka osvojio Nijemac Andreas Sander. Treće mjesto i brončana medalja pripali su Švicarcu Beatu Feuzu.

Ako ste propustili pogledajte TOP 5 golova 20. kola HT Prve lige: