Juniorska liga prvaka

[VIDEO] Cijeli Zagreb je uz 'zagrebačke fakine': Nakon Nenada Bjelice i Igor Jovičević ujedinio grad, a poruke podrške stižu i iz Liverpoola

09.03.2020 u 21:50

Bionic
Reading

Dinamo će 18. ožujka u 18 sati dočekati Benficu u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka

Dinamovi juniori izborili su četvrtfinale Lige prvaka. Nakon što su u osmini finala srušili minhenski Bayern boljim izvođenjem jedanaesteraca, u četvrtfinalu dočekuju Benficu. Utakmica je na rasporedu 18. ožujka u 18 sati, a igrat će se na glavnom terenu maksimirskog stadiona.

Velika podrška uoči novog zahtjevnog susreta mladim je Dinamovcima stigla od brojnih sportaša, a Dinamo je njihove dobre želje i izraz podrške sastavio u jedan video.

'Ajmo zagrebački fakini! Srušite tu Benficu! Svi smo uz vas!', poručuje Dejan Lovren iz Liverpoola, a njegov primjer slijedili su i brojni drugi sportaši.

Osim Lovrena 'zagrebačke fakine', kako ih je točno opisao njihov trener Igor Jovičević, podržali su i Filip Zubčić, Kujtim Shala, Borna Sosa, Željko Šakić, Andrej Kramarić, Filip Benković, Luis Ibanez, Dinko Horkaš i Tin Srbić.

Neslužbeno doznajemo da će cijena ulaznica biti simbolična pa se u klubu nadaju velikom odazivu navijača, a možda i rušenju rekorda ili barem ulasku u top 5 najgledanijih utakmica.

Na petom mjestu je sada susret Maccabi Haife i Borussije Dortmund na kojem je bilo 10.124 gledatelja, dok je rekorder utakmica Krasnodara i Real Madrida koju je uživo pratilo 32.510 navijača. Tko zna, možda nakon 18. ožujka Dinamo poremeti ovu listu ulaskom u polufinale Lige prvaka.