BIT ĆE IM TEŠKO...

Velika glupost i isprika nogometnog junaka BiH

12.02.2014 u 18:13

Bionic
Reading

Bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac Vedad Ibišević uputio je javnu ispriku svom klubu i suigračima zbog nesportskog ponašanja u utakmici njemačke Bundeslige, zbog kojeg je zaradio pet utakmica suspenzije

Podsjetimo, minulog je vikenda Ibišević dobio izravni crveni karton u domaćem 1-4 porazu od Augsburga, nakon što je u 53. minuti laktom u prolazu namjerno udario suparničkog igrača.

Izgubio je živce pa će pauzirati mjesec dana


'To što sam napravio nije bilo u redu. Ispričavam se momčadi i suigračima koje sam razočarao. Unatoč suspenziji napravit ću sve što je u mojoj moći da pomognem svojim suigračima da nadoknade moj izostanak,' rekao je BiH napadač koji je u Litvi zabio gol kojim su se naši susjedi kvalificirali na SP u Brazilu.

Stuttgart u ključne bitke ulazi bez sjajnog strijelca


Ibišević će zbog suspenzije od pet utakmica koje mu je dodijelio Njemački nogometni savez (DFB) moći ponovno zaigrati tek 22. ožujka u domaćem susretu protiv HSV-a. Nakon 20 odigranih kola Stuttgart zauzima tek 14. mjesto bundesligaške ljestvice, sa svega tri boda više od mjesta koje na kraju sezone vodi u niži rang natjecanja.